Echipa atelierului "Lenghel"

Lenghel Ioan

un bunic cu
abilități multiple

De undeva trebuia să vină totul. De la el au venit cei 7 ani de-acasă în meșteșug, responsabilitatea muncii, pasiunea pentru meserie.

Gabi Lenghel

un tâmplar cu
suflet de artist

Gabriel a învățat de la bunicul lui să meșterească în lemn, prin anii ’80. Apoi și-a dezvoltat abilitățile prin școli, în natură, pe o scenă de teatru. Prima mobilă concept a creat-o în 2003. Din 2005 s-a făcut "patron" de Atelier.

Ralu Stroie

o arhitectă cu
suflet de tâmplar

În spatele bărbaților puternici se află întotdeauna o femeie și mai puternică care știe cum stă treaba de fapt. Acest minunat lucru l-am "pățit" și noi. Plus că nu strică să ai și-un arhitect în echipă...

Bogdan Taut

un sufletist cu
aere de vizionar

Mobila face casa iar haina îl face pe om. Dar munca și lauda cu rezultatul muncii nu prea fac casă bună. Din modestie, am găsit un băiat priceput să se laude și l-am tocmit ca să ne laude și pe noi.

Ciprian Vacaru

un băiat cu
becul aprins

La făurirea mobilei solide ai nevoie de pricepere și forță. Cum s-ar spune: unde-i unul, nu-i putere... Așa că, cine nu are un coleg de nadejde, sa-și cumpere. Iar cine nu are un prieten, să aibă rabdare 25 de ani minim.

Sebastian Marica

un meșter cu
suflet de copil

Trebuie o oarecare doză de copilărie ca să te poți juca cu meșteșugul. Și pentru asta avem omul potrivit. De multe ori soluțiile cele mai bune sunt cele venite natural, pe care le vezi numai dacă îți place joaca de-a artistul.

Theodor Lenghel

un copil cu
chef de treabă

Constantin Lenghel

un copil ce ia
joaca-n serios