Mobilă cu suflet

Credem că mobila trebuie să locuiască alături de noi, că o piesă izolată sau un ansamblu de obiecte ne ajută să ne simțim cu adevărat acasă.
Croim mobila după nevoile şi personalitatea utilizatorilor ei.
Restaurăm mobilă veche. Concepem mobilier original prin recuperarea şi transformarea unor obiecte.
Proiectăm şi producem mobilă din lemn, pal, mdf sau metal. Amenajăm locuinţe şi spaţii comerciale.

Respectăm trecutul, înfrumusețăm viitorul.

Bun

O mobilă “bună” este realizată cu îndemânare și printr-o judicioasă organizare – fără un consum excesiv și ne-ecologic de resurse. O mobilă “bună” arată apreciere și respect față de tradiții și munca înaintașilor noștri, fiind confecționată din materiale trainice (de multe ori recuperate) și potrivite în raport cu scopul său.

Frumos

O mobilă “frumoasă” este decorativă, se integrează estetic în mediul în care este introdusă. Simțul artistic, gustul pentru frumos și îndemânarea sunt elementele de bază în crearea mobilei frumoase. Detaliile îngrijit lucrate sunt esențiale – finisajul materialelor, ornamentațiile și accesoriile, tapiseria, formele prietenoase, etc.

Util

O mobilă “utilă” răspunde unor nevoi practice dar și lăuntrice ale proprietarului. Funcționalitatea și ergonomia sunt condițiile de bază în utilizarea mobilei. În același timp, dorința noastră este să creăm mobilier cu suflet, croit după personalitatea beneficiarului, mobilier care să spună o poveste, să inspire, să "trăiască".

Toate proiectele atelierului

Dupa tipul materialului:
Dupa perioada:
Copyright © 2016