Mobilă cu suflet

Croim mobilă după nevoile şi personalitatea utilizatorilor ei. Ideal, o piesă izolată sau un ansamblu de obiecte îl ajută pe beneficiar să se simtă acasă. Proiectăm şi producem mobila din lemn, PAL, MDF sau metal. Restaurăm mobila veche. Concepem mobilier original prin recuperarea şi transformarea unor obiecte. Amenajăm locuinţe şi spaţii comerciale. Respectând trecutul, înfrumusețăm viitorul.

Bun

O mobila “buna” este realizata cu indemanare si printr-o judicioasa organizare – fara un consum excesiv si ne-ecologic de resurse. O mobila “buna” arata apreciere si respect fata de traditii si munca inaintasilor nostri, fiind confectionata din materiale trainice (de multe ori recuperate) si potrivite in raport cu scopul sau.

Frumos

O mobila “frumoasa” este decorativa, se integreaza estetic in mediul in care este introdusa. Simtul artistic, gustul pentru frumos si indemanarea artistica sunt elementele de baza in crearea mobilei frumoase. Detaliile ingrijit lucrate sunt esentiale pentru o mobila artistica – finisajul materialelor, ornamentatiile si accesoriile, tapiseria, formele prietenoase, etc.

Util

O mobila trebuie sa fie “utila”, sa raspunda unor nevoi practice dar si interioare ale proprietarului. Functionalitatea si ergonomia sunt conditiile de baza in utilizarea mobilei; in acelasi timp, insa, conceptul nostru este sa cream mobilier cu suflet, croit dupa personalitatea beneficiarului, mobilier care sa spuna o poveste, sa inspire, sa “locuiasca” in casele noastre.

Toate proiectele atelierului

Dupa tipul materialului:
Dupa perioada:
Copyright © 2016